top of page
INSPIRATIE - Belettering deuren toiletten detail.jpeg

werken aan

maatschappelijke impact

Met 20 jaar werkervaring in de cultuursector, ondersteun ik non-profit organisaties met het realiseren van groei en toekomstbestendigheid.

Ik heb een drive om ideeën te vertalen tot realistische & praktische plannen. Als vooruitstrevend, verbindend en doelgericht persoon, krijg ik veel energie van vernieuwing en groei. Daarbij blijf ik in staat om korte termijn activiteiten te verbinden aan lange termijn doeleinden en kan ik mensen goed inspireren en op één lijn krijgen.

 

Mijn kracht ligt daarom op het gebied van visie, strategie, plannen, draagvlak, vrijwilligers, fondsenwerving en projectmanagement.

Denk o.a. aan:

  • (meerjaren)beleidsplannen

  • programma- of projectplannen

  • heisessies / teambijeenkomsten

  • fondsenwerving

  • samenwerkingsdocumenten

  • publicaties

  • planningen en jaarverslagen

cultuur is essentieel
in de samenleving

fondsenwerving

Heeft jullie stichting of organisatie onvoldoende eigen financiële middelen? Dan is fondsenwerving een manier om je project te financieren.

Laat mij je helpen met fondsenwerving door alle mogelijke subsidies en fondsen te onderzoeken, een projectplan op te stellen en aanvraag in te dienen.

Meestal verzorg ik het gehele traject:

advies, aanvraag en verantwoording.

Lichtfestival Amsterdam

"Renske heeft een enorm toegevoegde waarde voor onze organisaties. Niet alleen is ze betrokken en grafisch heel sterk maar ze is ook zeer alert bij het werven van fondsen en boekt daarbij grote successen. Zij ziet kansen en neemt deze met beide handen aan. Ze attendeert ons op hetgeen wij moeten doen om zaken aan te vragen of te verantwoorden en houdt tijdlijnen in de gaten."

Petra Togni, directeur - bestuurder CulturA & Zo en Bibliotheek Oostland

bottom of page