top of page
iStock-475476758 Olifant [web].jpg

Krachtige visuele communicatie is functioneel, onderscheidend en oogstrelend - deze koninklijke krachtpatser laat dat mooi zien!​

Over Skep 79

Onder de noemer Skep 79 vertaal ik ideeën naar aansprekende en doeltreffende ontwerpen waar je blij van wordt. Zo krijgt jouw idee/merk/product een eigen gezicht en kun je het laten zien en delen. Krachtige visuele

communicatie is de sleutel om een boodschap goed over te brengen!

Skep betekent scheppen / creëren in het Afrikaans - en dat is precies wat ik van jongs af aan graag doe. In 1979 was mijn persoonlijke oerschepping en 40 jaar later werd ik geïnspireerd door de schoonheid van Afrika en vond ik daar de moed om mijn passie te volgen met Skep 79.


Na mijn studie Cultuurwetenschappen Woord & Beeld aan de VU in Amsterdam heb ik werkervaring opgedaan in online marketing en heb ik woord & beeld letterlijk samengebracht door een succesvol Filmhuis neer te zetten in Bibliotheek Wassenaar. Als Master of Arts ben ik inhoudelijk en visueel sterk, organiseer ik een boodschap kernachtig + betekenisvol en denk ik vanzelfsprekend met je mee.

Naast de visuele communicatie ondersteun ik culturele organisaties met interim- en adviesklussen op het gebied van visie, strategie, beleid, communicatie, vrijwilligers, programmering, fondsenwerving etc.

"De creatieve inslag en meedenken aan oplossingen zijn voor Renske een tweede natuur en de gewoonste zaak van de wereld."

Harm Bons, BonFacility

bottom of page