top of page
iStock-475476758 Olifant [web].jpg

Ieder verhaal verdient een passend gezicht...

Deze krachtpatser heeft mij het zetje gegeven om voor mezelf te starten!

over

Skep 79

Skep betekent scheppen / creëren in het Afrikaans - en dat is precies wat ik van jongs af aan graag doe. In 1979 was mijn persoonlijke oerschepping en 40 jaar later werd ik geïnspireerd door de schoonheid van Afrika en vond ik daar de moed om mijn passie te volgen met mijn eigen bedrijf - Skep 79.

Na mijn studie Cultuurwetenschappen Woord & Beeld met de specialisatie Cultuur en Digitale Media aan de VU in Amsterdam, heb ik werkervaring opgedaan in online marketing en heb ik woord & beeld letterlijk samengebracht door een succesvol Filmhuis neer te zetten in Bibliotheek Wassenaar. Inmiddels heb ik ruim 15 jaar ervaring bij culturele en maatschappelijke organisaties.

Ik heb een drive om ideeën te vertalen tot realistische & praktische plannen. Als vooruitstrevend, verbindend en doelgericht persoon, krijg ik veel energie van creatie, vernieuwing en groei.

Als Master of Arts ben ik inhoudelijk en visueel sterk, organiseer ik een boodschap kernachtig + betekenisvol en denk ik als vanzelfsprekend met je mee.

Naast de visuele communicatie ondersteun ik culturele organisaties met opdrachten op het gebied van visie, strategie, plannen, draagvlak, impact, fondsenwerving en projectmanagement.

"De creatieve inslag en meedenken aan oplossingen zijn voor Renske een tweede natuur en de gewoonste zaak van de wereld."

Harm Bons, BonFacility

bottom of page