top of page
FOTO MELKMEISJE KEUKEN KLEIN_edited.jpg

werken aan

zichtbaarheid & groei

Wie ben je als organisatie? Wat wil je uitstralen? Als merkbouwer vertaal ik jouw ideeën naar aansprekende en doeltreffende ontwerpen waar je blij van wordt.

Jouw verhaal inspireert me tot een ontwerp en aangezien jouw verhaal uniek is, is mijn ontwerp dat ook. Vanuit een helicopterview met goede waarneming ben ik sterk in de organisatie, ontwikkeling en optimalisatie van woord & beeld en denk ik graag met je mee.

Al van jongs af aan creëer ik communicatie-uitingen vanuit een passie om overal schilderijtjes van te maken. Als Master of Arts heb ik goed overzicht en denk ik graag mee over de inhoud en structuur. Vanuit kennis, ervaring en intuïtie maak ik krachtige ontwerpen. Van huisstijl en logo tot aan voorlichtingsmaterialen, tassen, kaarten en knuffels. Zelfs doorgevoerd in je interieur en bedrijfspand.

communicatie is essentieel
voor groei van je organisatie

EF leermethode

in opdracht van
Onderwijscentrum Opnij

Voor Onderwijscentrum Opnij geef ik de succesvolle leermethode 'In Topvorm met EF' vorm. De methode is gericht op verschillende doelgroepen - professionals, ouders, jongeren PO en VO - en wordt door veel scholen in Nederland gebruikt om (school)resultaten te verbeteren.

De methode bestaat uit uiteenlopende materialen zoals werkboeken, planagenda's, handboeken, posters, folders, flyers, ansichtkaarten, presentaties, iconen en de knuffel JEF - die de jongsten helpt bij het leren.

Uitsnede Boekenstapel+schaduw.jpg
SS Websites [HZK].jpg

huisstijl / logo

in opdracht van
Het Zakelijke Schrijfbureau

Voor Het Zakelijk Schrijfbureau heb ik een passende huisstijl ontwikkeld. Vanuit een kennismakingsgesprek zijn we aan de hand van moodboards gaan aftasten welke stijl de voorkeur had. Die heb ik vervolgens uitgewerkt in logo's, website en presentatieformats.

zichtbaarheid

in opdracht van
Hockeyclub Nieuwegein

Voor Hockeyclub Nieuwegein heb ik aan de hand van de bestaande huisstijl kleuren, aantrekkelijke communicatie-uitingen gemaakt en herkenbare beeldmerken ontworpen.

De uitingen en beeldmerken dragen bij aan de zichtbaarheid, herkenbaarheid en het imago van de club. Nu zij gaan verhuizen naar een nieuwe locatie vonden zij het belangrijk om leden, betrokkenen en bewoners goed te informeren over alle ontwikkelingen en de meerwaarde van dit traject.
 

PHOTO-2023-09-19-11-04-28.jpg
bottom of page