communicatie

visuele

beeldtaal

van idee naar creatie

 
Hoog      voor krachtige
communicatie
in onze informatiecultuur.
 
Verruil je camouflagepak voor design,
val op en mis niks! Hoe?
Met de juiste beeldtaal!
clock--v1.png
 over Skep 79
Schep.png
Icon R wit.png
Icon VC wit.png

Het creëren van de juiste beeldtaal en projectmanagement, dat is wat Skep 79 doet. Ideeën krijgen een gezicht en komen daadwerkelijk tot leven. Ondernemers en organisaties worden gesteund bij het nemen van een volgende stap en bij professionalisering. Skep 79 maakt de vertaalslag van idee naar product, weet dit passend vorm te geven én in de markt te zetten. 

Mijn expertise kent twee richtingen:

 

visuele communicatie

de verbeelding van het idee / verhaal

realisatie / projectmanagement

een concept van A tot Z uitwerken en in de markt te zetten

 
route algemeen
IDEE ICON 3.png
idee / verhaal
BEELDTAAL ICON.png
vertaling
OPTIMALISATIE ICON.png
optimalisatie
OPLEVERING ICON.png
(op) levering 
Icon Vink.png
Icon Vink.png
Icon Vink.png
Icon Vink.png
Icon Vink.png

Levert 'schilderijtjes'

Persoonlijk contact

Kwaliteit & Ervaring

Komt afspraken na

Denkt mee én vooruit

Whatsapp_logo.png
 

Beelden worden

beter & sneller

opgenomen in ons brein 

dan teksten

 
referenties

"Skep 79 is weliswaar een jong bedrijf echter schuilt hier een enorme brok aan ervaring achter. Deze ruime ervaring heeft mij doen besluiten gebruik te maken van de diensten die Skep79 aanbiedt. De creatieve inslag en meedenken aan oplossingen zijn voor Renske een tweede natuur en de gewoonste zaak van de wereld. Bij mijn volgende project zal ik zeker weer gebruik maken van Skep79."

Harm Bons, eigenaar i4Energy

"Renske is een superregelaar. Ze maakt iets echt en zet het in de markt. Ze denkt vooruit, is actiegericht en behoudt overzicht, super fijn!"

Eef van Opdorp, eigenaar Pubers & Poen

"Vanaf dag één bracht Renske als nieuwe directeur energie en nieuwe initiatieven mee. Op haar open wijze zette ze in goed overleg met het bestuur stappen die nodig waren om Filmhuis Gouda klaar te maken voor de toekomst. Renske is betrouwbaar, energiek, hands-on en vooruitstrevend."

Marcel van den Tooren, oud-voorzitter FHG

"Renske is erg goed in marketing & communicatie en coördineerde het uitgebreide activiteitenprogramma."

Rob Vellinga, oud-directeur 

bekijk het interview (11:45)

Renske heeft mijn boodschap goed vertaald in woord & beeld, precies wat ik bedoel - verschillende opdrachtgevers

"In onze bibliotheek heeft Renske een succesvol Filmhuis opgezet, bijna helemaal draaiend op een grote groep gemotiveerde vrijwilligers. Het Filmhuis is inmiddels een begrip in Wassenaar. Ik heb Renske leren kennen als een zelfstandige en ambitieuze coördinator, met hart voor de zaak. Ze staat voor haar mening, maar staat zeker ook open voor feedback. Ze brengt vrolijkheid en gezelligheid en is geïnteresseerd in haar collega’s. "

Mariska Koning, directeur OBVW

"Renske is betrokken, werkt efficiënt, heeft overzicht, weet wat ze wil, heeft kwaliteit hoog staan, communiceert goed en draagt vertrouwen uit."

Ingrid Strien, oud-collega OBVW

 
drijfveren

Beelddenkers creëren graag mooie dingen of maken dingen mooier en beter. Daarbij geloof ik stellig in de kracht van beelden, zeker in de huidige informatiecultuur. Vorm en inhoud versterken elkaar tenslotte.

Skep 79 geeft denkbeelden vorm en maakt ze werkelijk. Door ideeën, verhalen of initiatieven (nieuw) leven in te blazen en een passend gezicht te geven, ontstaat beweging waardoor zichtbaarheid toeneemt, kansen ontstaan en groei toeneemt.

Ik lever geen standaard werk. Jouw verhaal inspireert me tot een ontwerp en aangezien jouw verhaal uniek is, is mijn ontwerp dat ook. Ik ben specialist in het organiseren, ontwikkelen en optimaliseren van woord & beeld. Dit doe ik vanuit een oergevoel.

Goede communicatie is tenslotte een kunst ! 

 

Creativiteit gaat niet zonder kwetsbaarheid

Een goed idee verdient het om wakker gekust te worden