"Renske is een superregelaar. Ze maakt iets echt en zet het in de markt. Ze denkt vooruit, is actiegericht en behoudt overzicht, super fijn!" Eef van Opdorp, financieel deskundige RTL4 Uitstel van Executie

logo / huisstijl

Ik maak sterke logo’s, waarbij de essentie van jouw bedrijf in vorm gevat is. Dit voer ik door in visitekaartjes, briefpapier, enveloppen en andere huisstijlelementen, zodat jouw bedrijf visueel staat als een huis.

social media

Vind je het bijhouden van social media belangrijk voor je bedrijf, maar heb je geen tijd of inspiratie? Ik bied het Social pakket, waarmee ik wekelijks pakkende posts plaats op de gewenste kanalen zoals LinkedIn, Facebook en Instagram.

webdesign

Ik ontwerp gebruiksvriendelijke websites met een kraakheldere structuur en een strakke vormgeving. Uiteraard in overeenstemming met de huisstijl zodat er online en offline eenheid wordt gerealiseerd.

concept

Ik help je bij het uitdenken en uitvoeren van allerlei creatieve concepten zoals acties, slogans, metaforen en leg hierbij verbanden tussen bestaande concepten en nieuwe ideeën zodat alles een geheel wordt.

reclamedrukwerk

Van folders, flyers tot brochures: ik ontwerp ze en organiseer alles zodanig dat de boodschap kraakhelder wordt overgebracht. Beeld en tekst zijn dan in harmonie en kun jij je klanten overtuigen om voor jou te kiezen!

boekwerk

Boeken, (plan)agenda's en magazines lezen / werken een stuk prettiger met de juiste beeldtaal.

Ik ontwerp zowel covers, binnenwerken als pagina's en structureer ze strak en aantrekkelijk.

buitenreclame

Wil je de omgeving visueel versterken met bestickering, een spandoek, stoepbord of markiezen? Ik ontwerp het en maak ter illustratie eerst een beeld vanuit de bestaande situatie, zodat je ziet hoe het eruit gaat zien.

interieur design

Wil je de omgeving visueel personaliseren met foto's, bestickering of behang? Ik denk graag mee en ontwerp dit voor je. Ik maak ter illustratie eerst een beeld vanuit de bestaande situatie, zodat je ziet hoe het eruit gaat zien.

copy

Ik denk graag mee over de inhoud van ontwerpen en probeer altijd zo kernachtig mogelijk de boodschap uit te werken. De tekst maak ik comfortabel en kraakhelder zodat deze duidelijk is en tegelijkertijd aanspreekt tot de doelgroep.